Tjitske Bethlehem

Gefascineerd ben ik, hoe bijzonder werkt het menselijk lichaam. Nieuwsgierigheid naar de principes die daaraan ten grondslag liggen heb ik altijd gehad. Het les geven daarin, zit in mijn bloed. Terugblikkend was het geen verrassing dat ik de opleiding Oefentherapie deed.

Inmiddels mag ik mij een ervaren Oefentherapeut noemen die door werk in een Astmacentrum meer weet over ademproblematiek.  Vanuit het begeleiden van zwangeren is de specialisatie op het gebied van bekkenpijn ontstaan.

Zolals vaak, heb ook ik de nodige tegenslagen in het leven gehad. Die weten om te buigen maakt me een persoon die zich goed kan inleven in anderen. Ook iemand die de nodige handvatten weet te bieden. Samen met de opleiding Psychosomatisch Oefentherapie ben ik een therapeut die niet alleen heel het lichaam maar juist ook heel de mens wil zien. Deze opleiding heeft me ook veel gebracht in de begeleiding van mensen met chronische klachten.

Tenslotte, om mijn kennis breder in te zetten, heb ik preventieve workshops voor bedrijven ontwikkeld.

Mijn overtuiging
Lichamelijke klachten hebben een fysieke oorzaak of zijn een uiting van onbalans in je leven. Langdurige klachten hebben invloed op je lijf, mentaal, emotioneel, voor je werk, je thuissituatie, je financiën etc.. Ziek zijn is dan hard werken en daar kun je wel wat hulp bij gebruiken. Vaak werk ik samen met andere begeleiders.

Mijn werkwijze
Wat jouw problematiek ook is, samen gaan we op onderzoek uit en bepalen heldere en haalbare doelen voor jouw behandeling. We streven naar een evenwicht tussen dat wat je van jezelf vraagt en dat wat je aankan. Je leert weer te staan als een huis en komt beter in je vel te zitten.

Een heldere, eerlijke en gelijkwaardige communicatie en samenwerking is daarin heel belangrijk. Mijn rol is te luisteren, te analyseren en empathisch en met humor te begeleiden. Het is elke keer weer goed om te zien hoe blij iemand is als zijn doelen behaald zijn. De weg daarnaartoe is voor iedereen anders en daarom boeiend en spannend. Ik krijg daar zelf ook heel veel energie van!

Hier vindt u een filmpje met waardering van mijn clienten.

Hier leest u meer over mijn specialisaties:

U kunt bij mij ook terecht voor revalidatie na heup of knie operaties, ik ben aangesloten bij Orthoparc.

CONTACT

TERUG

De 4 basisprincipes voor meer tuingeluk

Een grote of kleine tuin in stijlvolle, landelijke, klassieke of moderne stijl. Alles is mogelijk. Uw tuinbeleving is voor ons belangrijk. Daarom werken we volgens de 4 basisprincipes van Tuingeluk©. Dat betekent dat wij tuinen ontwerpen met voldoende groen, rekening houden met hoogte-elementen, privacy en de juiste energiebalans.