Praktijk Oefentherapie Bussum
Torenlaan 11B
1402 AT Bussum
035-6932194.
info@oefentherapie-bussum.nl.

Voor advies, vragen en/of een eerste afspraak, vragen we u het formulier hieronder te gebruiken of een email te sturen. Dit is de snelste weg om met ons in contact te  komen.
Afspraken kunnen niet gewijzigd of geannuleerd worden via email.
Neemt u hiervoor telefonisch contact op met het mobiele nummer van uw therapeut. Deze krijgt u bij uw eerste afspraak.

U kunt u ook telefonisch aanmelden. Spreek gerust het antwoord apparaat in wanneer wij niet opnemen omdat we bezig zijn. Wij vragen hiervoor uw begrip. Het antwoordapparaat wordt op werkdagen afgeluisterd. Wij raden u aan te mailen indien snel contact gewenst is.

U bent van harte welkom!

De praktijk is goed bereikbaar per fiets, auto, bus en trein. De fiets kunt u achter het pand in de fietsenrekken plaatsen. Wanneer u met de auto komt, kunt u vóór het pand gratis parkeren. Bus (Brinklaan of Huizerweg) en trein (station Bussum-Zuid) zijn op 5 minuten loop afstand.






    De 4 basisprincipes voor meer tuingeluk

    Een grote of kleine tuin in stijlvolle, landelijke, klassieke of moderne stijl. Alles is mogelijk. Uw tuinbeleving is voor ons belangrijk. Daarom werken we volgens de 4 basisprincipes van Tuingeluk©. Dat betekent dat wij tuinen ontwerpen met voldoende groen, rekening houden met hoogte-elementen, privacy en de juiste energiebalans.