De 4 basisprincipes voor meer tuingeluk

Een grote of kleine tuin in stijlvolle, landelijke, klassieke of moderne stijl. Alles is mogelijk. Uw tuinbeleving is voor ons belangrijk. Daarom werken we volgens de 4 basisprincipes van Tuingeluk©. Dat betekent dat wij tuinen ontwerpen met voldoende groen, rekening houden met hoogte-elementen, privacy en de juiste energiebalans.

Bekkenpijn

Ook wel genoemd: peripartum bekkenpijnsyndroom, bekkeninstabiliteit en symphysiolyse.

Je hebt pijn in het gebied rondom je bekken, het schaambeen en de stuit, maar ook in de liezen, de lage rug, de bilstreek en in de benen. Deze wordt erger naarmate je een bezigheid langere tijd doet. De klacht komt vooral voor tijdens de zwangerschap en na blessure of een ongeluk. Deze klachten kunnen behoorlijk belemmerend zijn in het dagelijks functioneren. 

In de behandeling is het vinden van de balans tussen belasting en belastbaarheid belangrijk. Ook bevorderen van stabiliteit, coördinatie en spiergebruik is van belang. Je krijgt tips en trucs aangereikt om dagelijkse zaken toch te kunnen doen. Zo nodig beginnen we al tijdens het kraambed, zelfs bij je thuis.

CONTACT

TERUG