De 4 basisprincipes voor meer tuingeluk

Een grote of kleine tuin in stijlvolle, landelijke, klassieke of moderne stijl. Alles is mogelijk. Uw tuinbeleving is voor ons belangrijk. Daarom werken we volgens de 4 basisprincipes van TuingelukĀ©. Dat betekent dat wij tuinen ontwerpen met voldoende groen, rekening houden met hoogte-elementen, privacy en de juiste energiebalans.

Ontwikkelingsachterstand

Bij kinderen met een afwijkende, eenzijdige of vertraagde motorische onwikkeling spreken we van ontwikkelingsproblemen.

Wanneer een kind zich duidelijk anders of later ontwikkelt dan leeftijdgenoten, is dat soms al heel jong zichtbaar. Het is belangrijk voor de ontwikkeling van een kind om zo vroeg mogelijk te behandelen.

De oorzaken zowel als de uitingen van de ontwikkelingsproblemen zijn heel divers en kunnen zowel aangeboren/ genetisch zijn als het gevolg zijn van stressvolle situaties of trauma tijdens de zwangerschap, geboorte of in de eerste levensjaren. Ook de omgeving waarin een kind opgroeit heeft direct of indirect gevolgen voor het kind.

Kinderoefentherapie-Plus biedt de mogelijkheid de ontwikkeling van deze kinderen te ondersteunen en stimuleren. Dat geldt zowel voor motorische, neurologische als gedrag problemen.
In de therapie wordt waar nodig gebruik gemaakt van praktisch oefenen, hands-on behandelen en sociaal-emotionele ondersteuning.

Kijk voor meer informatie ook op:

  1. Wat is kinderoefentherapie?
  2. Reflexintegratie
  3. Kind en Emotie (Kind-In-Evenwicht)

TERUG