Burnout

Een burn-out is het eindstadium van een langdurige periode van stress en (over)spanning. Hierdoor krijg je last van zowel lichamelijke als geestelijke uitputting. Je voelt je letterlijk ‘opgebrand’.

Een burn-out is dus niet alleen een psychisch probleem, maar ook duidelijk te voelen in je lichaam.
Een burn-out krijg je meestal door een combinatie van stress op het werk en in de privésfeer. Persoonlijke eigenschappen kunnen je meer of minder gevoelig maken voor burn-out.

De psychosomatisch oefentherapeut kan je helpen je lichaam weer te ontspannen, je grenzen te leren kennen en weer innerlijke rust te vinden. Ook helpen we je inzicht te krijgen in de patronen die geleid hebben tot het probleem. Zodat je meer adequaat kan reageren en voorkomen dat dit je nog een keer gebeurt. Samenwerking met een psycholoog kan gewenst zijn.

Kijk ook eens op: Psychosomatische oefentherapie
Burnout preventie voor bedrijven? klik hier.

Neem gerust contact met ons op!

TERUG

De 4 basisprincipes voor meer tuingeluk

Een grote of kleine tuin in stijlvolle, landelijke, klassieke of moderne stijl. Alles is mogelijk. Uw tuinbeleving is voor ons belangrijk. Daarom werken we volgens de 4 basisprincipes van Tuingeluk©. Dat betekent dat wij tuinen ontwerpen met voldoende groen, rekening houden met hoogte-elementen, privacy en de juiste energiebalans.