Tarieven kinderoefentherapie-Plus

Tarieven Kinderoefentherapie-Plus

OmschrijvingTarieven 2024Duur
Klikgesprek (telefonisch)gratistot 15 min
Screening, (tel.) intake, onderzoek € 68,001e consult
(30 min.)
Oefentherapie € 47,00per 30 min.
Oefentherapie aan huis€ 20,00toeslag
Kinderoefentherapie-Plus*€ 94,00per uur
Verzuim tarief (minimaal 48 uur vooraf afmelden)75% van de consultkosten

Tarieven 2024

* Deze tarieven zijn inclusief alle telefonische, email en Whatsapp contacten met ouders, school en andere behandelaren tot 15 min., advies over middelen en oefeningen voor thuis en school. Telefoongesprekken langer dan 15 minuten of meerdere gesprekken in korte tijd, worden als een consult in rekening gebracht.
Exclusief MDO bijeenkomsten binnen schoolverband.
Exclusief eenmalig onderzoeksverslag bij motorische diagnoses en oefentherapie á €. 94,00. Deze is verplicht bij een verwijzing maar kan ook op verzoek gemaakt worden.

** Specifieke protocollen reflexintegratie: 1,5 – 2 uur.

*** Afhankelijk van de tijd die kind en ouder nodig hebben. Doorgaans 1,5 uur.

Voor behandeling aan huis geldt een toeslag. In Naarden, Bussum of Hilversum €.20,00. Daarbuiten wordt de toeslag berekend afhankelijk van de reistijd en afstand.

U rekent direct na afloop van de therapiesessie af met een betalingsopdracht/ ‘tikkie’ of PIN. U ontvangt een factuur per email met alle relevante gegevens zodat u deze zelf bij uw zorgverzekeraar kunt indienen.

Kinderoefentherapie-Plus heeft geen contracten met zorgverzekeraars. De oefentherapie kosten worden gedeeltelijk vergoed door uw zorgverzekeraar wanneer u de nota, die u ontvangt, zelf indient. Op deze nota staan alle gegevens die de zorgverzekeraar nodig heeft. De hoogte van de vergoeding hangt af van uw polisvoorwaarden én of u een z.g. natura of restitutie polis hebt afgesloten. U betaalt dus altijd een deel van de behandeling zelf, afhankelijk van uw verzekeringspolis.
Wanneer u vooraf de vergoeding voor de behandelingen bij uw zorgverzekering wilt opvragen, vraag dan naar het tarief voor ‘niet gecontracteerde Oefentherapie‘, behandelcode 2000. Uw zorgverzekeraar heeft hier een specifiek tarief voor. 

Paulien Stap-Pennock is aangesloten bij de landelijke beroepsvereniging VvOCM (Vereniging voor Oefentherapeuten Cesar en Mensendieck) de ledenvereniging Kinderoefentherapeuten en staat ingeschreven bij het Kwaliteitsregister Paramedici. Kijk hier voor alle kwaliteitscriteria en lidmaatschappen.
(Kinder)oefentherapie-Plus is een combinatie van Kinderoefentherapie of Oefentherapie met MNRI-reflexintegratie en Kind/Mens-In-Evenwicht.

TERUG naar kinderen
TERUG naar praktijk

CONTACT

De 4 basisprincipes voor meer tuingeluk

Een grote of kleine tuin in stijlvolle, landelijke, klassieke of moderne stijl. Alles is mogelijk. Uw tuinbeleving is voor ons belangrijk. Daarom werken we volgens de 4 basisprincipes van Tuingeluk©. Dat betekent dat wij tuinen ontwerpen met voldoende groen, rekening houden met hoogte-elementen, privacy en de juiste energiebalans.