De 4 basisprincipes voor meer tuingeluk

Een grote of kleine tuin in stijlvolle, landelijke, klassieke of moderne stijl. Alles is mogelijk. Uw tuinbeleving is voor ons belangrijk. Daarom werken we volgens de 4 basisprincipes van TuingelukĀ©. Dat betekent dat wij tuinen ontwerpen met voldoende groen, rekening houden met hoogte-elementen, privacy en de juiste energiebalans.

Bewegingsangst of -onrust

Je kind is constant in beweging, kan niet of slechts kort ontspannen. Slapen is vaak problematisch, zowel inslapen als doorslapen na wakker worden.
Dit heet bewegingsonrust.

Er zijn ook kinderen die juist niet tot vrij bewegen komen, die op hun plek blijven liggen of zitten en zich daardoor vertraagd ontwikkelen.
Een van de oorzaken hiervoor kan bewegingsangst zijn. Er kunnen echter meerdere verklaringen voor zijn waaronder onvoldoende integratie van baby-reflexen. Samen onderzoeken we van voor jouw kind van toepassing is en maken een behandelplan.

Wanneer je dit herkent en het besproken hebt op het consultatiebureau of de huisarts en de oorzaak nog niet duidelijk is, maak dan een afspraak via onze contact pagina.

TERUG